Головне меню

Популярні рецепти

Биточки гречані з сметаною

Биточки гречані з сметаною

Гречані крупи перебирають, засипають у киплячу підсолену воду і варять при відкритій покришці до загустіння. Після цього посудину кашею накривають покришкою і доварюють протягом однієї години.

У зварену теплу кашу додають збиті з цукром яйця, перемішують, розділяють по 2 битки на порцію, обкачують у сухарях, надають їм круглої форми і обсмажують з обох боків на добре розігрітому жирі. До битків подають сметану.

На 1 склянку гречаних крупів — 1 яйце, 2 ст. ложки мелених сухарів, 2 склянки води для варіння каші, 1 чайну ложку цукру, 1 ст. ложку жиру, 1/2 склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти