123************* Рис у мексиканському стилі - рецепт з фото
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рис у мексиканському стилі - рецепт з фото
Рис у мексиканському стилі

Рис - один з моїх найулюбленіших гарнірів. Він дивно універсальний - навіть у чистому вигляді, без яких би то не було добавок, він чудово підходить і до риби, і до птаха, і до м'яса. Сьогодні я пропоную вам приготувати рис зі свіжою ноткою. У ролі нотки виступають свіжі томати і лайм. Особливу пікантність гарніру надає гострий перчик, який теж входить до складу страви.

Інгредієнти:
200 г довгозернистого рису
1 середня цибулина
1 маленький перчик чилі
невеликий пучок кінзи (нелюбителі можуть замінити петрушкою, але смак буде дещо відрізнятися)
2 ст.л. свіжовичавленого соку лаймового
2-3 пера зеленої цибулі
2 середніх помідора
сіль за смаком
олія для обсмажування

Цибулю
і перчик дрібно рубаємо.
Смажимо на олії протягом 2 хвилин, до напівпрозорості.
Додаємо рис і смажимо, помішуючи, ще близько 1 хвилини.
Вливаємо приблизно 450 мл води, солимо, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і варимо на маленькому вогні, поки рис не вбере всю воду і не приготується. Якщо вода випарується раніше, ніж звариться рис - доливаємо трохи.

Дрібно
рубаємо зелень.
У помідорів видаляємо насіння, м'якоть нарізаємо на невеликі кубики.
Готовий рис знімаємо з вогню, додаємо лаймовий сік і нарубану зелень, перемішуємо.
Перед самою подачею додаємо помідори. Гарніруем часточками лайма.
Смачного!
Джерело:  vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти