Головне меню

Популярні рецепти

Червоний рис - рецепт з фото
Червоний рис Червоний рис

Якщо вам так само, як і мені, набридла картопля на гарнір, цей рецепт вас порадує. Хтось із моїх їдців сказав, що рис майже як з плову. Але ми-то з вами розуміємо, що плов - це зовсім інша пісня. Цей рис - прекрасний спосіб урізноманітнити меню. Він володіє насиченим смаком за рахунок того, що вариться на бульйоні з додаванням цибулі і часнику.

інгредієнти:

200 г рису (я беру пропарений)
1 невелика цибулина
2 зубчики часнику
600 мл курячого бульйону (можна використовувати воду)
сіль за смаком
1 ст.л. томатної пасти
Червоний рис
Цибулю і часник дрібно рубаємо і обсмажуємо в сотейнику на рослинному маслі протягом 3-4 хвилин.
Червоний рис
Додаємо томатну пасту і смажимо, помішуючи, ще 2 хвилини.
Червоний рис
Вливаємо в сотейник бульйон, солимо за смаком, доводимо до кипіння бульбашкового.
Червоний рис
Всипаємо рис.
Червоний рис
Розмішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на невеликому вогні на 15 хвилин. Вся рідина повинна випаруватися.
Все, рис можна подавати.
Червоний рис
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти