123************* Рис тушкований по-закарпатськи (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рис тушкований по-закарпатськи (Закарпатська кухня)

Рис тушкований по-закарпатськи (Закарпатська кухня)

Цибулю та моркву обчищають, нарізають дрібними кубиками і пасерують на смальці. До пасерованих овочів додають перебраний і промитий рис. підсмажують до золотистого відтінку, солять, поси­пають чорним молотим перцем, заливають, щоб рис був трохи вкритий водою, прикривають кришкою і тушкують на середньому вогні, не помішуючи.

Коли зерна рису набубнявіють, доливають ще трохи води, поси­пають дрібно нарізаною зеленню петрушки і тушкують до готовності, щоб рис був добре звареним, розсипчастим.

Готовий рис подають на гарнір до м'ясних страв, але його можна вживати і як окрему круп'яну страву.

Витрати продуктів на 1 кг: рис 500 г, смалець 60 г, цибуля 80 г, морква 60 г, сіль 13 г, перець чорний молотий 0,3 г, зелень петрушки 20 г, вода 667 г.




Схожі кулінарні рецепти