Головне меню

Популярні рецепти

Капуста, тушкована з різним м'ясом
Капуста, тушкована з різним м'ясом

Квашену капусту віджимають, тушкують до готовності, додаючи бульйон і половину взятого жиру. Потім до неї додають очищених на­різаних брусочками і припущених на маслі солоних огірків, нарізаних кубиками і злегка обсмажених сала, ковбаси і грудинки, вареного, очищеного і нарізаного кубиками язика, злегка обсмаженої цибулі, лаврового листу, меленого гіркого перцю і солі. Все добре змішують і продовжують тушкувати ще 12—15 хв.

На 1,5 кг квашеної капусти — по 150 г домаш­ньої ковбаси, копченої грудинки і язика без гор­ловини, 75 г сала, 250 г солоних огірків, 2 цибули­ни, 1 склянку м'ясного бульйону, 3 горошини гір­кого перцю, 1 лавровий листок.




Схожі кулінарні рецепти