Головне меню

Популярні рецепти

Смаженя з кислою капустою
Смаженя з кислою капустою

Великі куски м'яса (1—1,5 кг) шпи­гують салом, солять, кла­дуть у сотейник або каструлю, додають частину передбаченого рецептом смальцю, нарізані цибулю, коріння моркви і пет­рушки, злегка обсмажують до рум'яного кольору в духовці, підливають бульйону або води і тушкують до готовності.

Готове м'ясо нарізують невеликими шматочками. В сік, у якому тушкувалось м'ясо, всипають підсмаже­ного борошна, розводять бульйоном, проварюють і протирають крізь сито разом з овочами.

Віджату квашену капусту тушкують, додаючи смалець, до готов­ності і заправляють злегка підсмаженою цибулею, перцем і частиною підготовленої підливи. На дно сотейника кладуть нарізане шматочками сало, а поверх нього вперемішку кількома шарами — капусту і м'ясо, заливають все рештою підливи, ставлять у духовку і тушкують 15—20 хв.

На 1 кг м'яса — 80 г сала, 2 ст. ложки смальцю для тушкування капусти, 2 цибу­лини, 2 корені моркви, 11/2 кореня петрушки, 11/2 кг квашеної капусти, 1 ст. ложку пше­ничного борошна, 4 горошини запашного перцю, і лавровий листок, 2 склянки буль­йону.




Схожі кулінарні рецепти