Головне меню

Популярні рецепти

Перець, начинений м'ясом і рисом
Перець, начинений м'ясом і рисом

М'ясо відокремлюють від кісток, пропускають через м'ясорубку, додають січеної злегка обсмаженої цибулі, вареного рису, меленого перцю, солі і все добре змішують.

Стручки зеленого перцю обмивають, через поперечний розріз вичищають насіння, ошпарюють протягом 10 хв. окропом, вису­шують на ситі, начиняють підготовленим м'ясом з рисом, щільно вкладають один біля одного у сотейник або жаровню, заливають підли­вою, ставлять у духовку і тушкують до готовності.

Подаючи на стіл, перець поливають підливою і посипають зеленню петрушки.

Приготування підливи. Злегка підсмажене борошно розводять м'ясним бульйоном, кладуть сметану, злегка підсмажений томат і лавровий лист. Цю масу розмішують, доводять до кипіння, солять і проціджують.

На 500 г яловичини — 1 кг солодкого перцю, 3 ст. ложки рису, 11/2 ст. ложки верш­кового масла, 2 цибулини, 2 горошини гіркого перцю.

Для підливи: по 1 ст. ложці пшеничного борошна і вершкового масла, 1/2 склянки сметани, 2 ст. ложки томату-пюре, 2 склянки м'ясного бульйону.




Схожі кулінарні рецепти