Головне меню

Популярні рецепти

Баклажани, тушковані з м'ясом
Баклажани, тушковані з м'ясом

Баклажани нарізують кружальцями, солять з обох боків, дають 1 год. полежати, потім промивають, обсушують, посипають меленим перцем, обкачують у борошні і смажать на маслі до світло-коричнево­го кольору.

Яловичину дрібно січуть або пропускають через м'ясорубку, до­дають посіченої злегка обсмаженої цибулі, меленого перцю, солі і все змішують і обсмажують на маслі.

Промиті помідори злегка обсмажують, протирають крізь сито або друшляк і заправляють сіллю. В каструлю кладуть вперемішку шар обсмажених баклажанів і шар яловичини (так 3—4 рази), а потім заливають протертими помідорами, накривають кришкою і тушкують 15—20 хв. на плиті або в духовці.

На 500 г яловичини — 1,2 кг баклажанів, 4 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 750 г свіжих помідорів, 2 цибулини, 3 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти