Головне меню

Популярні рецепти

Кабачки, начинені м'ясом
Кабачки, начинені м'ясом

Молоді кабачки (не більше 7—8 см у діаметрі) розрізують упоперек на куски завдовжки 5 см, ложкою виймають м'якуш з насінням, варять в підсоленій воді до півготовності, а потім наповнюють начинкою, при­готовленою з сирого м'яса, вареного ри­су, злегка обсмаженої цибулі і солі.

Зверху кабачки присипають тертим сиром або сухарями, збризкують маслом і запікають у духовці. Подаючи на стіл, кабачки поливають підливою.

Приготування підливи. Злегка підсмажене борошно розводять м'ясним бульйоном, кладуть сметану, злегка підсмажений томат і лавровий лист, розмішують, доводять до кипіння і проціджують.

На 500 г яловичини — 700 г кабачків, 2 ст. ложки рису, 1 цибулину, 1/2 ст. ложки натертого сиру або сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла.

Для підливи — по 1 ст. ложці вершко­вого масла і пшеничного борошна, 11/2 ст. ложки сметани, 1 ст. ложку томату-пюре, 11/2 склянки м'ясного бульйону.




Схожі кулінарні рецепти