Головне меню

Популярні рецепти

Помідори, начинені м'ясом
Помідори, начинені м'ясом

Свіжі відібрані помідори промивають у холодній воді, вирізують денця і ви­даляють сік та зерна.

М'ясо варять, пропускають через м'я­сорубку, заправляють підсмаженою цибу­лею, сіллю і меленим перцем, додають зва­рений рис і цією начинкою фарширують підготовлені помідори. Зверху начинку посипають сухарями, збризкують розтоп­леним вершковим маслом і запікають у духовці.

Подаючи на стіл, помідори поливають томатно-сметанною підливою.

На 500 г яловичини — 750 г помідорів, 2 ст. ложки рису, 1 цибулину, 1 чайну ложку сухарів, 1 ст. ложку вершкового масла.

Для підливи — по 2 чайних ложки пшеничного борошна і вершкового масла, 3 ст. ложки сметани і 1 ст. ложку томату-пюре, 1 лавровий листок, 1,5 г склянки м'яс­ного бульйону.

Приготування підливи. Злегка підсмажене борошно розводять м'ясним бульйоном, кладуть сметану, злегка підсмажений томат та лавровий лист, розмішують, доводять до кипіння, солять і проціджують.




Схожі кулінарні рецепти