Головне меню

Популярні рецепти

Язик з ізюмом
Язик з ізюмом

Від язика відрізують горловину, старанно його промивають і варять до готовності, потім заливають холодною водою, ще з теплого здирають шкіру і нарізують тонкими шматочками (по 2—3 шт. на порцію).

Борошно злегка підсмажують на маслі, додають томату-пюре і про­довжують смажити 4—5 хв. Потім розводять бульйоном, кладуть перець, лимонну кислоту, добре проварюють, проціджують, досипають промитого ізюму, доводять до кипіння, заправляють маслом і заливають підготовлений язик. Готовий язик подають на стіл з картопляним пюре і поливають підливою з ізюмом.

На 700 г язика — 21/2 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку пшеничного борошна. 100 г ізюму, 1 корінь петрушки, 1 цибулину, 3 ст. ложки томату-пюре, 1 ст. ложку цукру, 1 г лимонної кислоти.




Схожі кулінарні рецепти