Головне меню

Популярні рецепти

Печінка, шпигована часником
Печінка, шпигована часником

У печінки обережно вирізують жовчний міхур і жовчні протоки, зачищають від плівок, нарізують широкими тонкими шматочками, шпигують часником, посипають сіллю і перцем, обкачують у борошні, смажать на смальці до готовності. Одночасно приготовляють картоп­ляне пюре на молоці.

Готову печінку подають з картопляним пюре та злегка підсмаже­ною цибулею.

На 500 г печінки — 2 зубки часнику, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 горошини гіркого перцю, 2 ст. ложки смальцю, 3/4 склянки молока, 1 цибулину, 1 ст. ложку верш­кового масла.




Схожі кулінарні рецепти