Головне меню

Популярні рецепти

Печінка, шпигована салом
Печінка, шпигована салом

З печінки здирають плівку, шпигують салом і нарізують порціон­ними кусками. У глибоку сковорідку кладуть ложку масла і печін­ку, пересипаючи кожний її кусок обсмаженою нарізаною кружальцями цибулею і меленим перцем, зверху поливають маслом і тушкують на сильному вогні 20—25 хв. Солять печінку під кінець тушкування.

Готову печінку подають з смаженою картоплею, посипають цибу­лею, з якою тушкувалась печінка, і шаткованою зеленню петрушки.

На 500 г печінки — 85 г сала, 11/2 ст. ложки вершкового масла, 200 г цибулі, 2 горо­шини гіркого перцю, 1,5 кг картоплі, 2 ст. ложки вершкового масла для обсмажування картоплі.




Схожі кулінарні рецепти