Головне меню

Популярні рецепти

Вим'я, тушковане з картоплею
Вим'я, тушковане з картоплею

Вим'я нарізують кусками, промивають у холодній підсоленій воді і варять до готовності. Коли остигне вим'я, нарізують шматочками (по 2 на порцію), смажать і кладуть на дно сотейника, додаючи части­ну злегка обсмаженої цибулі, шаткованого болгарського перцю і лав­рового листу. Зверху кладуть обчищену картоплю, нарізаний часник, висипають решту обсмаженої цибулі, заливають бульйоном, в якому варилось вим'я, і тушкують до готовності.

Подаючи на стіл, вим'я заправляють дрібно посіченим часником.

На 1кг вим'я — 3 ст. ложки вершкового масла, 1,5 кг картоплі, 2 цибулини, 2 ст. ложки томату-пюре, 50 г болгарського перцю, 2 горошини гіркого перцю, 1 лавровий листок, 2 зубки часнику.




Схожі кулінарні рецепти