Головне меню

Популярні рецепти

Відварна кролятина, обсмажена
Відварна кролятина, обсмажена

Очищену і промиту кролятину кладуть у підсолений окріп, додають цибулю, моркву, петрушку і варять до готовності. Потім м'ясо нарізу­ють кусками, змащують кожний з них яйцем, обкачують в сухарях і смажать в добре розігрітому жирі до рум'яного кольору.

Подають кролятину з картопляним пюре, поливаючи маслом, розі­грітим до світло-коричневого кольору.

На 1 кг кролятини — 1 яйце, 21/2 ст. ложки сухарів, по 1/2 кореня петрушки і морк­ви, 1/2 цибулини, 21/2 ст. ложки жиру для смаження, 1 ст. ложку вершкового масла для поливання.

Для гарніру: 1кг картоплі, 3/4 склян­ки молока, 2 ст. ложки вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти