Головне меню

Популярні рецепти

Битки з кролятини
Битки з кролятини

Спинку кролика розрубують вздовж на 2 частини, видаляють з них кістки, нарізують з цього м'яса биточки, відбивають їх сікачем, збриз­кують оцтом, посипають сіллю і меленим перцем, змащують олією, кладуть один на один в сотейник і ставлять в холодне місце на 1 год. Потім битки змазують яйцем, посипають сухарями і смажать до готов­ності на добре розігрітому вершковому маслі.

Битки подають з тушкованими буряками і поливають вершковим маслом, розігрітим до світло-коричневого кольору.

Тушковані буряки готують так само, як і для смажені з кроликів.

На 1 кг кролятини — 3 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку олії, 21/2 ст. ложки сухарів, 2 горошини гіркого перцю, 1 яйце, 1 ст. ложку 3-процентного оцту.

Для гарніру: 1 кг буряків, 1 ст. ложку оцту, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 чайну ложку пшеничного борошна, 1/4 чайної ложки цукру.




Схожі кулінарні рецепти