Головне меню

Популярні рецепти

Бабка з кролика
Бабка з кролика

Тушку кролика промивають, відокремлюють від кісток м'ясо і на­різують його маленькими кусочками. Кістки заливають холодною во­дою і варять бульйон для соусу, додаючи коріння петрушки і моркви. Нарізане м'ясо змішують з розмоченим у бульйоні білим хлібом і все двічі пропускають через м'ясорубку.

До приготовленого фаршу додають вершкового масла, сметани, яєць і все добре вимішують. Фарш кладуть у змазану вершковим мас­лом форму, ставлять її в жаровню, наповнену водою, і запікають в духовці.

Подаючи на стіл, бабку поливають грибною підливою.

Приготування підливи. Сушені гриби промивають, ва­рять, дрібно січуть, змішують з підсмаженою цибулею, морквою, пет­рушкою, борошном, грибним відваром, перцем і все добре прова­рюють.

На 1 кг кролятини — 1 склянку сметани, 2 яйця, 150 г пшеничного білого хліба, 2 ст. ложки вершкового масла, 40 г сушених грибів, 2 цибулини, 1 морквину, 1/2 кореня петрушки, 11/2 ст. ложки пшеничного борошна, 2 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти