Головне меню

Популярні рецепти

Кролик, тушкований з овочами
Кролик, тушкований з овочами

Тушку кролика промивають, розру­бують на кусочки, солять, посипають ме­леним перцем, обсмажують на розігрітому жирі, кладуть в каструлю, заливають водою, додають злегка підсмажену моркву, петрушку і цибулю, підсмажений томат і лавровий лист. Все добре змішу­ють, накривають покришкою і туш­кують до півготовності. Потім додають обчищеної нарізаної картоплі і тушкують все до готовності. Тушковане м'ясо за­правляють сіллю, дрібно посіченим часни­ком, злегка підсмаженим пшеничним бо­рошном і дають добре закипіти.

Подаючи на стіл, посипають дрібно посіченою зеленню петрушки або кропу.

На 11/2 кг м'яса — 100 г жиру, 4 морквини, 2 кореня петрушки, 3 цибулини, 2 кг картоплі, 3/4 склянки томату-пюре, 2 зубки часнику, 2 л води, 2 ст. ложки пшенично­го борошна, 5 лаврових листків, 10 горошин запашного перцю.




Схожі кулінарні рецепти