Головне меню

Популярні рецепти

Смаженина степова з баранини
Смаженина степова з баранини

Баранячу грудинку рубають великими кусками, обкачують в жит­ньому борошні і обсмажують.

Цибулю, очищене і промите коріння моркви, петрушки, селери і пастернаку нарізують великими кубиками, солять, додають запаш­ного і гіркого перцю, лаврового листу, гвоздики, імбиру і кмину. Все добре змішують, кладуть у сотейник вперемішку з обсмаженою гру­динкою, заливають бульйоном, щоб він тільки покрив баранину, на­кривають покришкою і тушкують у духовці 1,5—2 год.

Смаженину подають з смаженою картоплею. Окремо ставлять свіжі або солоні помідори.

На 600 г баранини — 2 ст. ложки житнього борошна, 11/2 ст. ложки вершкового масла, 2 цибулини, 3 корені моркви, по і кореню петрушки, селери і пастернаку, 1/2 чай­ної ложки кмину, по 2 горошини запашного і гіркого перцю, 1 лавровий листок, 6 гвоз­дик, 1/2 г імбиру, 11/2 склянки бульйону, 1—2 картоплини, 2 ст. ложки вершкового масла для смаження картоплі.




Схожі кулінарні рецепти