Головне меню

Популярні рецепти

Баранина з квасолею
Баранина з квасолею

Окіст баранини промивають, видаляють з нього кістки, змащують жиром, кладуть на сковороду або жаровню і смажать у духовці. Чище­ну цибулю нарізують кружальцями. Квасолю попередньо замочують, а потім варять. Коли м'ясо при обсмажуванні пустить сік, його солять, посипають перцем, кладуть з одного боку підготовлену цибулю, а з Другого — зварену квасолю і продовжують смажити до готовності, періодично поливаючи соком і жиром, в якому баранина смажиться.

Готову баранину нарізують порціями і подають з квасолею, поли­ваючи соком, який утворився при смаженні.

На 1 кг баранини — 11/2 склянки квасолі, 21/2 ст. ложки жиру, 2 цибулини, З горошини чорного перцю.




Схожі кулінарні рецепти