Головне меню

Популярні рецепти

Баранина з чорносливом
Баранина з чорносливом

Баранину нарізують дрібними кусками (до 40—50 г), кладуть на сковороду з розігрітим жиром, солять і смажать. Потім перекладають у сотейник, додають шаткованої злегка обсмаженої цибулі і томату-пюре. Все заливають невеликою кількістю бульйону і тушкують 20— 30 хв. Кладуть промитий чорнослив, злегка підсмажене борошно і туш­кують до готовності, підливаючи в разі необхідності бульйону. Потім додають оцту, кориці, гвоздики, цукру і тушкують ще 10—15 хв.

Баранину подають з чорносливом і поливають підливою, в якій вона тушкувалась.

На 1 кг баранини — 3 ст. ложки жиру, 500 г чорносливу, 2 цибулини, 3 ст. ложки томату, 1/2 склянки пшеничного борошна, 1 ст. ложку цукру, 10 гвоздик, 2 г кориці, 11/2 ст. ложки оцту, 2 склянки бульйону.




Схожі кулінарні рецепти