Головне меню

Популярні рецепти

Бараняча грудинка з начинкою
Бараняча грудинка з начинкою

З баранячої грудинки видаляють ребра. М'якоть з боку паху під­різують по всій довжині і через утворений отвір заповнюють начин­кою.

Начинку готують з печінки, гречаних крупів та цибулі. Для цього печінку зачищають, нарізують і пропускають через м'ясорубку. З гре­чаних крупів варять розсипчасту кашу, заправляють її січеною злегка підсмаженою цибулею, меленим перцем, сіллю і добре змішують з пе­чінкою.

Начинену грудинку кладуть на сковороду або жаровню, поливають зверху жиром і смажать у духовці до готовності, періодично поливаю­чи соком і жиром, в якому смажиться грудинка.

Грудинку нарізують порціонними кусками і, подаючи на стіл, поли­вають соком і жиром, в якому грудинка смажилась.

На 1 кг баранячої грудинки — 300 г печінки, 1 склянку гречаних крупів, 2 цибу­лини, 4 ст. ложки вершкового масла, 3 горошини гіркого перцю, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти