Головне меню

Популярні рецепти

Січеники з баранини
Січеники з баранини

Баранину дрібно січуть або пропускають через м'ясорубку, додають розмоченого в бульйоні або воді пшеничного хліба, добре перемішують і вдруге пропускають через м'ясорубку з густою решіткою. Потім ма­су заправляють дрібно січеним часником, меленим перцем, сіллю, си­рими жовтками, добре змішують, виробляють з неї січеники, змочують їх поверхню яєчним білком, обкачують в сухарях, надають форми кот­лет і смажать на добре розігрітому маслі до готовності.

Готові січеники подають з картопляним пюре і поливають жиром, в якому вони смажились.

На 600 г баранини — 100 г білого пшеничного хліба, 1/2 склянки бульйону або води, 4 ст. ложки мелених сухарів, 4 ст. ложки вершкового масла, 4 яйця, 3 зубки часнику, 3 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти