Головне меню

Популярні рецепти

Баранина відварна в соусі

Баранина відварна в соусі

Грудинку і лопатку варять 2 1/2 год (залежно від віку) з додаванням обчищених та промитих крупно нарізаних моркви, петрушки й цибулі. Наприкінці варіння солять і кладуть лавровий лист та перець.

Треба пам'ятати, що переварене м'ясо втрачає свій смак.

Із звареної баранини виймають кістки, розрізують її на куски, додають підсмажену на вершковому маслі цибулю, розтертий з сіллю часник, заливають томатним соусом і тушкують 10—15 хв.

Подають на стіл з вареною картоплею, макаронами або з розсипчастою гречаною кашею.

На 1 кг баранини — 2 цибулини, 1 морквину, 1 петрушку, 1—2 ст. ложки вершкового масла, 1 зубок часнику, 2 склянки томатного соусу, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти