Головне меню

Популярні рецепти

Баранина смажена з квасолею

Баранина смажена з квасолею

З підготовленої баранини (окосту) видаляють кістки, смажать її в духовці і, коли м'ясо пустить сік, його посипають сіллю та перцем, кладуть з одного боку обчищену й нарізану кружальцями ріпчасту цибулю, а з другого боку — зварену квасолю й смажать до готовності, поливаючи кожні 5—6 хв соком і жиром, в якому смажилась баранина.

Нарізану баранину подають на стіл з квасолею й поливають соком, що утворився під час смаження.

Н а 1 кг баранини — 1 1/2 склянки квасолі, 2 1/2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 2 цибулини, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти