Головне меню

Популярні рецепти

Печеня степова з баранини

Печеня степова з баранини

Обмиту баранячу грудинку розрізують на куски, посипають перцем, сіллю, борошном і обсмажують з усіх боків на смальці або вершковому маслі.

Обчищені й нарізані великими кубиками моркву, селеру, петрушку та ріпчасту цибулю, сіль, запашний і гіркий перець, лавровий лист змішують, кладуть у сотейник вперемішку з обсмаженою грудинкою, заливають бульйоном так, щоб він тільки покрив баранину, накривають кришкою й тушкують 1 1/2—2 год.

Печеню подають на стіл із смаженою картоплею.

На 600 г баранини — 1 ст. ложку борошна, 1 1/2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 2 цибулини, З корені моркви, по 1 кореню селери, петрушки, 1 1/2 склянки бульйону, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти