Головне меню

Популярні рецепти

Душенина з баранини

Душенина з баранини

Баранячу грудинку або корейку (без кісток) нарізують широкими кусками завтовшки 1—1,5 см, солять, посипають перцем, обкачують у борошні й смажать на добре розігрітому смальці або вершковому маслі.

У сотейник або каструлю кладуть шар обчищеної, нарізаної кружальцями або кусочками картоплі, змішаної з сирою нарізаною цибулею, лавровий лист, запашний перець, сіль, на нього кладуть обсмажену баранину, а зверху—шар картоплі, заливають процідженим бульйоном, приготовленим з підсмажених баранячих кісток, накривають кришкою й тушкують до готовності.

Готову баранину можна заправити часником.

На 600 г баранячої грудинки або корейки — 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 ст. ложки вершкового масла або смальцю, 2 цибулини, 1/2 кореня петрушки, 1 кг картоплі, сіль, перець, лавровий лист — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти