Головне меню

Популярні рецепти

Бараняча грудинка з рисом

Бараняча грудинка з рисом

Баранячу грудинку відварюють до напівготовності, додавши обчищені й нарізані моркву, петрушку та цибулю, запашний перець, лавровий лист і сіль, відокремлюють від кісток, нарізують кубиками середнього розміру, змішують з перебраним та промитим рисом, заливають 2 склянками бульйону, в якому варилась баранина, додають обчищену нарізану ріпчасту цибулю, частину взятого вершкового масла, доводять до кипіння, ставлять у духовку і тушкують до готовності під закритою кришкою.

Подаючи на стіл, грудинку з рисом поливають підливою. її готують з пасерованого борошна й бульйону, в якому варилась баранина, і заправляють часником.

На 1 кг баранини — 4 ст. ложки вершкового масла, 1 склянку рису, 2 цибулини, 1 корінь моркви, 1/2 кореня петрушки, З 1/2 склянки бульйону, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 зубки часнику, сіль, перець— за смаком.




Схожі кулінарні рецепти