Головне меню

Популярні рецепти

Баранина, тушкована з овочами (рагу)

Баранина, тушкована з овочами (рагу)

Баранину (лопатку, грудинку або шию) промивають, розрубують разом з кістками на куски по 40—50 г, посипають сіллю та перцем і обсмажують на смальці або вершковому маслі. Обсмажені куски м'яса кладуть у сотейник або каструлю, додають томат-пюре, пасероване розведене бульйоном борошно, заливають бульйоном або водою й тушкують 45— 60 хв. Потім кладуть нарізані тонкими кусками й підсмажені з жиром картоплю, моркву, цибулю, петрушку, все перемішують і тушкують 1/2 год у духовці під кришкою до повної готовності овочів.

На 600 г баранини — 2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 5 картоплин, 2 морквини, 1 корінь петрушки, 2 цибулини, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 3 ст. ложки томату-пюре, 1 1/2 склянки бульйону або води, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти