Головне меню

Популярні рецепти

Баранина, тушкована з грибами

Баранина, тушкована з грибами

Баранину (лопатку, грудинку) обмивають, розрубують разом з кістками на невеликі куски (35—40 г), солять, обсмажують на добре розігрітому смальці або вершковому маслі, додавши наприкінці смаження томат-пюре. Після цього додають пасеровану ріпчасту цибулю, варені січені гриби, воду й тушкують. За 10—15 хв до готовності додають пасероване борошно, розведене охолодженим бульйоном, перець і лавровий лист. Готову баранину заправляють розтертим часником.

Баранину подають на стіл з картопляним пюре й поливають підливою, в якій вона тушкувалась.

На 600 г баранини —3 ст. ложки смальцю або вершкового масла, 3 ст. ложки томату-пюре, 2 цибулини, 20 г сушених грибів, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 1/2 склянки бульйону, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти