Головне меню

Популярні рецепти

Січеники з баранини

Січеники з баранини

Підготовлену баранину нарізують, пропускають крізь м'ясорубку, додають черствий пшеничний хліб, розмочений у бульйоні або воді, вдруге пропускають крізь м'ясорубку, заправляють розтертим з сіллю часником, перцем, сирими жовтками, добре все перемішують, масу ділять на порції, які змочують в яйцях, обкачують у сухарях, надаючи виробам овально-приплюснутої форми, і смажать на добре розігрітому жирі до готовності.

Січеники подають на стіл з картопляним пюре й поливають жиром, в якому вони смажились.

На 600 г баранини — 100 г пшеничного білого хліба, 1/2 склянки бульйону або води, 4 ст. ложки мелених сухарів, 3—4 ст. ложки смальцю або іншого жиру, 2 яйця, 3 зубки часнику, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти