Головне меню

Популярні рецепти

Гуляш (Угорська кухня)

Гуляш (суп)

600 г яловичини (грудинка або лопаткова частина)
200 г дрібно нарізаного лцибуля
8 г солодкого червоного перцю Сегедського
25 г солі
600 г нарізаної кубиками картоплі 1 свіжий помідор

У каструльці розігрівають трохи жиру, кладуть туди накришений лук і досить енергійно помішують його веселкой до тих пір, поки він не стане золотисто-рум'яним. Потім у каструлю опускають вимите і нарізане шматочками м'ясо, посипане сіллю і червоною паприкою, і кілька хвилин злегка підсмажують на слабкому вогні, після чого потроху підливають л води. Коли м'ясо майже звариться, в каструлю кладуть нарізану кубиками картоплю, додають ще води і томата і варять до повної готовності. Перед тим як подавати, в гуляш кладуть зварене окремо тісто, так зване «чипетке». Його виготовляють з 200 г борошна, 1 яйця і дрібки солі, нарізаючи невеликими кубиками товщиною близько 4 мм.
Той же самий суп можна приготувати і без м'яса, і тоді він називається «порожнім гуляшем».




Схожі кулінарні рецепти