Головне меню

Популярні рецепти

Млинці з мізками (Угорська кухня)
Млинці з мізками

Мізки від двох телят
100 г вершкового масла 4 яйця
100 г цибулі
12 млинців без цукру сіль,
перець,
зелена петрушка
Вимочити мізки, знявши з них попередньо плівки. Підсмажити у вершковому маслі посічену цибулю, покласти туди мізки, посолити, додати перцю з подрібненою петрушкою і засмажити на сильному вогні.

Під кінець
домісити три яйця, збитих як для яєчні.
Спекти 12 млинців (без цукру), на кожен з них покласти повну ложку отриманої маси, загорнути і запанірувати (вмочити в збиті яйця й обваляти в товчених сухарях) і підсмажити у великій кількості дуже гарячого жиру або вершкового масла.
Замість того, щоб панірувати млинці, їх можна укласти в змазане маслом блюдо і, злегка полив їх маслом, поставити в духовку на 10-15 хвилин.



Схожі кулінарні рецепти