Головне меню

Популярні рецепти

Спеціальний гуляш (Угорська кухня)

Спеціальний гуляш

1 кг товстого кінця яловичої вирізки
1 / 2 часточки часнику
400 г цибулі
400 г картоплі
50 г жиру
1 г кмину
10 г червоної паприки
зелена паприка,
помідори,
сіль

М'ясо нарізають кубиками приблизно по 20 г, добре промивають і солять. Дуже дрібно нарізану цибулю підсмажують в жирі до тих пір, поки він не прийме золотистого відтінку і, поклавши в нього м'ясо, тушкують протягом півгодини.

В міру випаровування соку потроху підливають води або бульйону. Потім додають до м'яса нарізану такими ж кубиками картоплю разом з розім'ятим часником, кмином, червоною паприкою.

Після цього доливають стільки води, щоб вона покрила весь гуляш. Влітку можна додати ще 2 штуки зеленої паприки, очищеної від серцевини з зернами і декілька помідорів. І те й інше ріжеться кружечками.

Варять на слабкому вогні до тих пір, поки не буде зовсім готовий картоплю. Перед подачею на стіл в гуляш додають тісто, приготоване, як це зазначено в рецепті 1, і зварене окремо.




Схожі кулінарні рецепти