Головне меню

Популярні рецепти

Гуляш а-ля Чанго (Угорська кухня)
Гуляш а-ля Чанго

1 кг яловичини (лопаткова частина)
120 г жиру
200 г цибулі
часточка часнику
500 г квашеної капусти
80 г рису
15 г паприки
25 г солі
1 г кмину
0,5 дцл сметани


М'ясо нарізають шматками по 30-40 г і промивають у воді.

Нарізану кружечками цибулю злегка підсмажують в жирі, і посипають його паприкою з кмином. Кладуть туди ж м'ясо з часником. Коли м'ясо підсмажиться, додають трохи води і варять на слабкому вогні.

У міру випаровування рідини підливають воду. Через півтори години закладають попередньо промиту квашену капусту і доливають ще води, щоб вона покрила весь гуляш. Продовжувати варити до тих пір, поки м'ясо не буде майже готово, і тоді засипати рис.

Перед тим як подавати, поливають сметаною, гарненько перемішують і викладають в глибоке блюдо. При бажанні страву можна гарнірувати часточками зеленої паприки.



Схожі кулінарні рецепти