Головне меню

Популярні рецепти

Токань з майораном (Угорська кухня)
Токань з майораном

1 кг яловичини
300 г копченого сала
300 г цибулі
100 г жиру
2 дцл білого вина
1 / 2 дцл сметани
сіль,
майоран,
перець,
часник за смаком

Посічену цибулю
підсмажують в жирі, кладуть в неї тонкі ромбики м'яса (нагадують товсту локшину), приправляють майораном, перцем і сіллю, додають вино і гасять на слабкому вогні.

Коли м'ясо наполовину стушковане, додають злегка підсмажене сало, нарізане такими ж шматочками, як і м'ясо (при бажанні можна покласти ще трохи часнику), заливають сметаною і тушкують до готовності.



Схожі кулінарні рецепти