Головне меню

Популярні рецепти

Токань за старим угорськом способом (Угорська кухня)
Токань за старим угорськом способом


300 г телятини
300 г свинини
300 г яловичої вирізки
100 г копченого сала
150 г цибулі
30 г солі
10 г червоної паприки
150 г зеленої паприки
80 г помідорів
або 120 г консервів «лечо»
3 дцл сметани
30 г борошна
6 порцій галушок

У цибулю, підсмажену в жирі до золотистого кольору, закладають по черзі яловичину, свинину і телятину, враховуючи різну тривалість тушкування цих видів м'яса. Тому треба починати з яловичини, що вимагає більш всього часу; за нею йде свинина, потім телятина і копчене сало.

Коли все м'ясо майже стушкуване, його приправляють червоною паприкою, додають зелену паприку і помідорів і, закінчивши тушкування, заправляють сметаною, заправлену борошном.

Викладену на блюдо токань прикрашають зеленою паприкою.

До токань подають галушки.



Схожі кулінарні рецепти