Головне меню

Популярні рецепти

Напрікаш з телятини, ягнятини чи курчат (Угорська кухня)
Напрікаш з телятини, ягнятини чи курчат

1,5 кг телятини або ягнятини,
або 3 курчати вагою по 750 г
100 г жиру
300 г цибулі
сіль, часник за смаком
30 г червоної паприки
3 зелених паприки
300 г помідорів
4 дцл сметани


Січену цибулю злегка підсмажують в жирі, додають туди червоної паприки і, за бажанням, трохи часнику.

Потім, поклавши м'ясо, нарізане кубиками товщиною 3 см, або розібраних в суглобах курчат, підсмажують все це на сильному вогні, щоб рідина досить укипіла.

Потім додають нарізані кружальцями помідори і зелену паприку. Тушкування закінчують на слабкому вогні.

Заправляють соус 4 дцл сметани, забовтануі борошном, і ще раз доводять все до кипіння.

Подають з галушками або відварною картоплею.

Рекомендується брати зовсім свіжу сметану.



Схожі кулінарні рецепти