Головне меню

Популярні рецепти

Тушкований антрекот по-угорськи (Угорська кухня)
Тушкований антрекот по-угорськи

6 порцій антрекота по 200-240 г кожна
часточка часнику
3 г кмину
2 цибулини
1 кг картоплі
150 г жиру
50 г паприки,
сіль
3 шт. зеленої паприки,
помідори
Підсолені антрекоти обсмажують у дуже гарячому жирі і відставляють.

Потім в жирі
добре підсмажують нарізану цибулю, кладуть сюди м'ясо, підливають трохи води, підсолюють і приправляють розім'ятим часником і кмином, ставлять гаситися під кришкою на слабкому вогні.

При тушкуванні додають паприку червону, кружечки зеленої паприки, скибочки помідора і потім четвертинки картоплі. Додають ще трохи води і тушкують далі.

Подають у власному соусі, уварені до належної густини.



Схожі кулінарні рецепти