Головне меню

Популярні рецепти

Баранячі котлети з тархонею (Угорська кухня)
Баранячі котлети з тархоней

12 баранячих котлет по 80 г
6 цибулин
120 г жиру
250 г тархоні
250 г картоплі
40 г червоної паприки
2-3 помідори сіль


Котлети підрумянюють з обох сторін в гарячому жирі, виймають і відсувають убік. У цьому ж жирі підсмажують цибулю, додаючи червоної паприки, води і помідорів.

Потім у соус опускають котлети і тушкують під кришкою на слабкому вогні.

Окремо готують тархоню з картоплею  і викладають її в центрі глибокого блюда.

На тархоню розкладають кущиком котлети і заливають протертим крізь сито соусом.



Схожі кулінарні рецепти