Головне меню

Популярні рецепти

М'ясний рулет з брокколі і грибами - рецепт з фото
М'ясний рулет з брокколі і грибами
М'ясний рулет з брокколі і грибами

Повернемося до других страв. Цей рулет трохи трудомісткий в приготуванні, але результат, на кольорову капусту і вартий того. Брокколі через брак або за нелюбов'ю можна замінити на який-небудь інший овоч - наприклад, на кольорову капусту або відварену моркву кільцями.

Для приготування необхідно:

600 г фаршу свинина + яловичина
250-300 г шампіньйонів
1 велика цибулина
2 невеликих качанчики брокколі
3 яйця
3 скибочки батона
пучок зелені
трохи молока
М'ясний рулет з брокколі і грибами
У фарш додаємо 1 яйце, розмочений у молоці батон і сіль за смаком. Вимішуємо до однорідного стану.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
2 залишившихся яйця збиваємо з невеликою кількістю молока і солі, додаємо рубану зелень і смажимо омлет.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
Печериці обсмажуємо в олії з цибулею до м'якого стану.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
Брокколі ділимо на невеликі суцвіття, обшпарюємо і залишаємо на 5-7 хвилин. Потім зціджуємо.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
Половину фаршу викладаємо в застелену фольгою форсу для випічки у вигляді овалу.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
Зверху поміщаємо омлет.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
Гриби з цибулею
М'ясний рулет з брокколі і грибами
і брокколі.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
Накриваємо все це другою половиною фаршу і зарівнювати.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
Відправляємо в розігріту до 200-220 градусів духовку на 30-40 хвилин. За 5 хвилин до готовності дістаємо і посипаємо тертим сиром.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
Готовий рулет нарізаємо скибочками і їмо гарячим з гарніром.
М'ясний рулет з брокколі і грибами
Приємного апетиту!



Схожі кулінарні рецепти