Головне меню

Популярні рецепти

Неправильний печінковий торт - рецепт з фото
Неправильний печінковий торт
Неправильний печінковий торт

Неправильний - тому що я переестетствовала і здуру процідила мелену печінку через марлю. Коржі вийшли - як товсті млинці зі смаком печінки. Але він все одно був смачним, тому маєте змогу готувати за цим рецептом.



Інгредієнти:


600-700 г свинячої або яловичої печінки,
склянка борошна,
200 г молока,
4 морквини,
4 цибулини,
майонез,
сіль за смаком
.
Неправильний печінковий торт
Печінка очищаємо від плівок і пропускаємо через м'ясорубку. Я ще й процідила через марлю, але ви можете цього не робити. Додаємо молоко і муку, замішуємо тісто.
Неправильний печінковий торт
Печемо млинці.
Неправильний печінковий торт
Натерту моркву і порізану цибулю обсмажуємо на соняшниковій олії.
Неправильний печінковий торт
Збираємо торт. Кладемо перший корж на блюдо і намазуємо майонезом.
Неправильний печінковий торт
Далі йде шар цибулі з морквою.
Неправильний печінковий торт
Повторюємо, поки не закінчаться коржі або начинка. Вехній корж намазуємо майонезом і прикрашаємо як доведеться. Ставимо орт на пару годин в холодильник.
Неправильний печінковий торт
Приємного апетиту!



Схожі кулінарні рецепти