Головне меню

Популярні рецепти

Люля-кебаб - рецепт з фото
Люля-кебаб
Люля-кебаб

А ось і повернення Будулая з роботою більш-менш розсьорбати - тепер будемо регулярно оновлювати. Урочисто обіцяю. Отже, повернемося до наших баранів. Вірніше до баранини. На порядку для сьогодні - люля кебаб. Не зовсім правильний, оскільки готувала я його не на грилі або мангалі, а у звичайній газовій духовці. Проте вийшло смачно.

Інгредієнти:

півкіло фаршу з баранини,
30 г курдючного сала,
1 велика цибулина,
чорний мелений перець,
сіль за смаком.
Люля-кебаб
М'ясо, сало і цибулю пропускаємо через м'ясорубку.
Люля-кебаб
Додаємо сіль і перець, гарненько вимішуємо і формуємо кулю.
Люля-кебаб
Цю кулю відбиваємо об стіл протягом 15 хвилин - тобто піднімемо вище і зі всієї дурі кидаємо. Ця процедура потрібна для того, щоб фарш на шпажках не розвалювався.
Люля-кебаб
З відбитого фаршу формуємо ковбаски (як показав досвід, їх треба робити тонше, ніж на фото)
Люля-кебаб
Насаджуєм на дерев'яні шпажки і пристосовуємо над деко.
Люля-кебаб
Відправляємо в духовку і, періодично перевертаючи, смажимо 20 хвилин. Подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
Люля-кебаб
Приємного апетиту!



Схожі кулінарні рецепти