Головне меню

Популярні рецепти

Тюфтелі з кролика

Тюфтелі з кроликаТюфтелі з кролика

Спосіб приготування

Приготуйте маринад: змішайте 2 ст.л. оливкової олії з 1 ст.л. сухого вина (або 1 ст. л. винного оцту), додайте 1 ст.л сушеного базиліка і 1 ст.л. сушеного часнику.

М'ясо кролика відокремте від кісток, отримане філе покладіть в приготований маринад. Накрийте харчовою плівкою і залиште маринуватися на 2-3 год.

Філе кролика витягніть з маринаду, добре його віджавши. Потім пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею.

Для приготування м'ясних тюфтельок я використовувала половину отриманого фаршу.

У фарш додайте 2 ст.л. дрібних хлібних крихт, сіль, перець і приступайте формувати м'ясні кульки (з половини фаршу в мене вийшло 20 шт.).

Для начинки тефтелек приготуйте маленькі кульки з вершкового масла і дрібно нарізаної зелені.

Вологими руками сформуйте з фаршу маленькі кульки. При цьому у середину кожної тюфтельки додайте охолоджений кульку вершкового масла із зеленню. Запаніруйте в борошні і помістіть в холодильник на 20 хв.

У сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажити тюфтельки з усіх боків до утворення золотистої скоринки.

У сотейнику розігрійте 1 ст. л. рослинного масла і обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Влийте 6 ст.л. вина і готуйте на сильному вогні, поки об'єм рідини не зменшиться вдвічі.

Зменшивши вогонь, додайте розім'яті (подрібнені) помідори і 1 ст.л. цукру. Накрийте кришкою і тушкуйте 15 хв.

У великій каструлі закип'ятіть воду, додайте сіль і відваріть спагеті (згідно інструкції на упаковці).

Готове спагетті відкиньте на друшляк і викладіть в гарячий соус, перемішайте. Розкладіть спагетті по тарілках, зверху уклавши тефтелі. Посипте тертим сиром і чорним меленим перцем.

Інгредієнти

Для тефтельок:

Тушка кролика - 1 шт.,
Цибуля ріпчаста (невеликого розміру) - 1 шт.
Хлібні крихти - 2 ст.л.
Вершкове масло - 3 ст.л.
Зелень (петрушка, кріп) подрібнена - 4 ст.л.

Для маринаду:

Оливкова олія - ​​2 ст.л.
Червоне або біле сухе вино - 1 ст.л.
Винний оцет (для маринаду, замість вина) - 1 ст.л.
Сушений базилік - 1 ст.л.
Сушений часник - 1 ст. л.

Для гарніру:

Спагеті - 350 г,
Цибуля ріпчаста (невеликого розміру) - 1 шт.,
Сухе червоне вино - 6 ст.л.,
Цукор - 1 ст.л.,
Консервовані очищені томати - 700 г
Борошно для панірування,
Рослинна олія для смаження,
Сіль, перець за смаком
Твердий тертий сир (для посипки)




Схожі кулінарні рецепти