Головне меню

Популярні рецепти

Баранина з айвою і білим вином

Баранина з айвою і білим виномБаранина з айвою і білим вином


спосіб приготування:

Айву розділити на 8 частин, очистити від серцевини.

Нагріти на сковороді 150 мл. рослинної олії і обсмажити з двох сторін шматочки айви.

Айву викласти на блюдо.

Олію (ввібрала в себе аромат айви) перелити в казан, обсмажити до рум'яної скоринки невеликі шматочки баранини, додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і тушкувати до золотистого кольору. Посолити і поперчити за смаком.

У казан налити вино і тушкувати все хвилин 5 для того, щоб випарувався алкоголь.

У казан налити гарячої води так, щоб м'ясо було покрите. Закрити кришкою і тушкувати 50 хвилин.

Викласти айву поверх м'яса, закрити кришкою і тушкувати ще хвилин 30 до м'якості айви.

Вимкнути вогонь і вийняти в окрему тарілку айву. У казан до м'яса додати нарубану кинзу і перемішати.

Подаємо м'ясо з айвою і запиваємо червоним вином.


 

інгредієнти

Баранина (лопатка) - 2 кг.,
Айва (велика) - 3 шт.,
Вино (біле сухе) - 150 мл.,
Цибуля (ріпчаста) - 3 шт.,
Кінза - 1 пучок,
Олія (рослинна) - 150 мл.,
Сіль, перець - за смаком.




Схожі кулінарні рецепти