Головне меню

Популярні рецепти

Нога баранчика маринована в червоному вині та зеленій цибулі з м'ятно-кедровою скоринкою.

Нога баранчика маринована в червоному вині та зеленому луку з м'ятно-кедрової скоринкою.

Баранячу ногу вимити, зрізати товсті плівки.

Зробити глибокі надрізи ножем з усіх боків.

У блендері подрібнити цибулю і часник для маринаду, змішати отриману суміш з вином.

Додати всі спеції, морську сіль і перемішати.

Ногу помістити в отриманий маринад і залишити на добу.

У мене маринад не покривав повністю м'ясо, тому я перевертала ногу з боку на бік 4 рази.

Я маринована в формі, а форму тримала в пластиковому пакеті при кімнатній температурі.

Далі м'ясо очищаємо від листя каррі і зеленої цибулі.

Начиняємо ногу зубчиками часнику.

Перекладаємо її у форму для запікання, накриваємо фольгою і ставимо в розігріту духовку.

Запікаємо на середньому вогні протягом 40-50 хвилин, періодично відкриваючи фольгу ... поливаємо ногу соком ... можна її перевернути.

Тим часом готуємо продукти для скоринки.

Подрібнюємо м'яту, маслинову олію і кедрові горішки в блендері, змішуємо з сухарями, солимо і додаємо соус ворчестер.

Дістаємо ногу з духовки і змащуємо готовою м'ятною сумішшю.

Ставимо назад в духовку, в даному випадку без фольги ... і запікаємо ще 15-20 хвилин.

УРА!! ВСЕ ГОТОВО! СМАЧНОГО!

Інгредієнти

Бараняча нога парна 2,5-2,7 кг.

Для маринаду:

Вино червоне сухе 500 мл.
Сіль морська по-смаку.
Цибуля зелена 1 пучок.
Гарам масала 2 год / ложки.
Паприка 1,5 год / ложки.
Листя каррі 2 год / ложки.
Часник 3 зубчики.

Для скоринки:

М'ята 1 пучок.
Кедрові горіхи 1 жменя.
Сухарі мелені 2 жмені.
Ворчестер 0,5 ч / ложки.
Оливкова олія.
Сіль морська.
Додатково 5 зубчиків часнику.




Схожі кулінарні рецепти