Головне меню

Популярні рецепти

Стіфадо з кролика з картопляним пюре.

Стіфадо з кролика з картопляним пюре.Вимити тушку кролика, обрізати плівки і нарізати на порційні шматочки.

Цибулю очистити і розрізати кожну цибулину на 4 часточки.

Томати дістати з банки очистити від шкірки, зробити в блендері пюре і повернути назад у банку до соку.

Морську сіль гарненько змішати зі спеціями.

У глибокій сковороді нагріти оливкове масло і в ньому на досить великому вогні обсмажити шматочки кролика з усіх боків до золотистого кольору ... трохи підсолити в процесі сіллю зі спеціями.

Перекласти шматочки кролика в казан, присипати спеціями і укласти між шматочками лаврове листя.

У те масло, в якому смажили кролика викладаємо четвертинки цибулі ... і обсмажуємо з усіх боків хвилин 10-15, потім посипаємо його цукром і вливаємо оцет.

Тушкуємо ще хвилин 5 на слабкому вогні.

У казан вливаємо вино і акуратно перекладаємо цибулю з сковороди.

У сковороду викладаємо томатне пюре з банки ... доливаємо води ... прогріваємо і виливаємо все разом в казан.

Кролик повинен бути прикритий підливою.

Ставимо казан зі всім вмістом на вогонь і доводимо вміст до кипіння.

Потім накриваємо кришкою і тушкуємо на мінімальному вогні 45-50 хвилин.

Пробуємо на сіль в процесі, при необхідності підсолюємо.

Картоплю для пюре очистити, нарізати кубиками, залити водою і відварити в підсоленій воді до готовності.

Злити воду, додати гаряче молоко і вершкове масло.

Зробити пюре за допомогою товкачика або блендера.

Готове стіфадо з кролика подавати з картопляним пюре, рясно поливаючи соусом.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

ДЛЯ СТІФАДО:

Кролик - тушка (приблизно 1,5 кг.) 1 шт.
Цибуля червона крупна 2 шт.
Цибуля біла крупна 4 шт.
Томати у в/соку 1 банка 750 мл.
Вино червоне сухе 200 мл.
Оцет бальзамічний 50 мл.
Чебрець і естрагон по 0,5 ч / ложки.
Орегано і хмелі-сунелі по 0,5 ч / ложки.
Кориця і гвоздика на 0,5 ч / ложки.
Кайєнский перець і паприка по 0,5 ч / ложки.
Лавровий лист 2 шт.
Велика морська сіль.
Цукровий пісок 2 ст / ложки.
Оливкова олія 200 мл.

ДЛЯ ПЮРЕ:

Картопля 10 шт.
Молоко гаряче 200 мл.
Масло вершкове.
Сіль по-смаку.




Схожі кулінарні рецепти