Головне меню

Популярні рецепти

М'ясні кільця, фаршировані перепелиними яйцями з прикрасами з листкового тіста

М'ясні кільця, фаршировані перепелиними яйцями з прикрасами з листкового тіста1) Заздалегідь приготувати листкове тісто, для чого борошно з маслом посікти в крихту. в холодній воді розчинити сіль, додати оцет, влити в борошняну суміш і замісити гладке і однорідне тісто. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 3 години. Перед приготуванням кілька разів розкачати.

2) Приготувати фарш (у кого є м'ясорубка) або змішати готовий фарш.

3) хліб замочити в молоці, трохи віджати, змішати з фаршем

4) Відокремити білки від жовтків. Білки збити в пишну піну і додати у фарш. Прибрати в холодильник

5) Перепелині яйця зварити круто. Почистити.

6) Цибулю і моркву дрібно порізати і обсмажити на оливковій олії. Додати овочі в фарш

7) Добре перемішати всі інгредієнти фаршу, посолити і поперчити за смаком

8) Викласти фарш на деко у формі кільця, або використовуйте спеціальну форму (як у мене)

9) На однаковій відстані втисніть перепелині яйця, закрийте їх фаршем

10) Н присипаної борошном поверхні розкачайте тісто в тонкий пласт

11) наріжте пластинки приблизно 5см на 2 см

12) прикрасьте ними по колу кільце у вигляді сонечка

13) наріжте квіти і пелюстки, прикрасьте

14) Двома жовтками змастіть відкриті ділянки м'ясного кільця

15) випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 40 хв

Інгредієнти

500 гр яловичого фаршу
500 гр свинячого фаршу
15 перепелиних яєць
300г білого хліба
500мл молока
2 яйця
1 морква
1 цибулина

Для листкового тіста:

200 гр борошна
200 гр вершков. масла
пів ложки солі
пів склянки води
1 ст л оцту




Схожі кулінарні рецепти