Головне меню

Популярні рецепти

Рулет. який подобається всім

Рулет. який подобається всімм'ясо - распластати, злегка відбити, посолити і поперчити, покласти на пару годин в холодильник.

куряче філе - розпластати, злегка відбити, посолити і поперчити, покласти на пару годин в холодильник.

нагріти масло і протушкувати цибулю і часник 2 хв.

потім додати бекон і тушкувати 2 хв.

після чого додати яблука і фенхель. спеціі тушкувати 2 хв. далі додати алкоголь і через пару хвилин зняти з вогню, ввести хлібні крихти, перемішати, нанести начинку по всій поверхні м‘яса, так само вчинити з філе.

туго скрутити в рулети.

курячий обернути беконом.

м'ясний за допомогою пластикової пляшки помістити в спеціальну сітку для запікання м'яса (можна закріпити шпажками або обмотати кулінарним шпагатом.

як це робиться:

одягнути сітку на м'ясо просто так неможливо, тому беремо пластикову 1.5 л. пляшку. відрізаємо дно і змащуємо всередині маслом.

а з боку горлечка натягуємо сітку приблизно трохи більше ніж довжина рулету.

рулет засовуємо в бутилку з боку відрізаного дна, коли шийка пляшки вийде з іншого боку сітки зав'язуємо на кінці сітки з боку дна вузол і витягаючи пляшку за горлечко залишаємо рулет в сітці, зав‘язуємо і готово.

змішати соєвий соус з медом і нанести готовий соус на поверхню рулетів.

помістити рулети в жаростійку форму на дно якої налити трохи води, пару ложок соусу і додати пару листочків лаврового листа.

запікати при 190-200 "30-35 хв. далі зменшити температуру до 180. знову змастити соусом і запікати ще хвилин 30. курячий рулет запікається в два рази швидше, звільніть від сітки, нарізати на порції і сервірувати із зеленим горошком і свіжим хлібцем .

гарнір:

в маслі обсмажити цибулю і часник. добавити моркву і томати. тушкувати 3-4 хв.

додати горошок, спеціі і заливши 2 склянками овочевого бульйону тушкувати на повільному вогні до готовності і майже повного випаровування рідини, за 1-2 хв. до готовності додати кріп і видалити часник.

Інгредієнти

800 гр.м‘якоті свинячий шиї
400 гр. курячого філе
2 зелених кислих яблука почистити і дрібно нарізати кубиками
2 шматки білого черствого хліба (перемолоти в блендері)
100 гр.бекона дуже дрібно нарізати
2 ст.л. віскі (коньяк) за бажанням
невеликий корінь фенхелю - за бажанням дуже дрібно нарізати
1 велика цибулина-дуже дрібно нарізати
2 зубки часника пропустити через прес
сіль. чорний перець, ваші улюблені приправи для м'яса (у мене фаскоміло-грецький шавлія і розмарин розтерті в порошок)
2 ст.л. ол.масла

для соусу:

2 ст.л. гірського темного меду
4 ст.л.соєвого соусу
2-3 пластини бекону для курячого рулету.


для гарніру:

2 склянки зеленого горошку
1 цибулина - натерти на тертці
2 зубки часнику (роздавити)
1 морква (нарізати кружечками)
2 ст.л.ол.масла
2 свіжих помідора очистити від шкірки і натерти на тертці
2 ст.л. кропу