Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо полонинське (Закарпатська кухня)

М'ясо полонинське (Закарпатська кухня)

Яловичину нарізають порціонними кусками, відбивають, солять, посипають чорним молотим перцем, панірують в борошні і об­смажують. змішують з цибулею, нарізаною кільцями, доливають трохи води і тушкують до півготовності. Потім додають нарізані доль­ками свіжі помідори, свіжий солодкий перець, нарізаний соломкою і тушкують до готовності.

Готове гаряче м'ясо подають разом з тушкованими овочами та картопляним пюре або припущеним рисом і оформляють гілкою сві­жої петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: яловичина 170 г, борошно 5 г, жир 15 г, цибуля 35 г, помідори свіжі 40 г, перець солодкий свіжий 35 г, перець чорний молотий 0,01 г, сіль 3 г, гарнір 150 г, зелень петрушки 2 г.




Схожі кулінарні рецепти